Over Mij

everdina

Ik ben een enthousiast, open, actief persoon over bijna alles wat op mijn pad komt. Ik hou wel van een uitdaging en sta altijd open voor nieuwe dingen en ben leergierig. Ik ben erg behulpzaam naar anderen toe en ik steek graag mijn handen uit de mouwen om zaken op te pakken.

Sportlessen geven is een passie van mij. Ik heb mijn eigen lessen en groepen die ik sportles geef op de maandag, dinsdag en woensdag avonden in de sportschool. Dit doe ik naast mijn IT werk waar ik ook erg graag mee bezig ben.

Ik heb verschillende werkzaamheden gedaan en veel ervaring opgedaan op diverse gebieden als sales, administratie, netwerkbeheer, IT project management, hardware en software beheer, trainen van Support Desks en support groepen in diverse levels. Ik vind het leuk om anderen te kunnen helpen en mijn kennis over te kunnen dragen. Ik vind het erg leuk om als Project manager te werken in IT gerelateerde projecten en of opdrachten. Ook werk ik graag als team lead en technisch lead binnen Projecten en teams. Het is voor mij altijd een uitdaging om nieuwe dingen te leren, dat geeft een boost in energie en zorgt ervoor dat ik gemotiveerd ben en blijf

Naast mijn werk heb ik vele hobby’s. Dingen die ik leuk vind om te doen zijn vooral sportieve activiteiten, uitgaan, dance events, naar de film gaan, etc. Ik ben altijd wel bezig en ga graag met vrienden leuke dingen doen. Wij hebben een eigen bootje en ik vind het enorm leuk om te waterskiën, te relaxen op het water. 

Mijn karakter is direct, ik zeg dingen zoals ze zijn. Ik geef altijd 100% in alles wat ik doe en ik ga altijd voor die extra mile. Ik ben me bewust van mijn kunnen en mijn tekortkomingen. Ik zie altijd wel een manier om te verbeteren. Ik hou niet van stilstand, ik ga graag vooruit en ga uitdagingen aan om beter te worden in wat ik doe.

"Karakter zonder Kennis is meer succesvol dan Kennis zonder karakter. Karakter kan soms tegenvallen als talent, maar is altijd de ziel van het Genie"

"Als je iets goeds opmerkt, dan geef je een compliment.Als je iets fout opmerkt, dan bied je je hulp aan! "